Информация за доставяне

Собствен камион и пътна помощ

Ние разполагаме със собствен камион,пътна помощ, което ни позволява да осигурим надеждна и безпроблемна доставка до всяка точка на страната. Независимо от местоположението ви, може да разчитате на нас за безплатна,бърза и точна доставка на вашата поръчка.

Нашият екип е обучен и отдаден на работата си, като приоритет за нас е удовлетвореността на клиента.

Безплатна доставка

Да, прочетохте правилно – доставката на всички наши продукти е напълно безплатна, ако поръчката ви е на стойност над 200 лв. Ние ценим вашето доверие и искаме да ви предложим максимално удобство и икономии. Затова ангажиментът ни е да покрием разходите за транспорт до вашата локация.

Без скрити такси и допълнителни разходи. Цената, която виждате при поръчката, е крайната цена, която плащате.

Гаранция

Гаранционни условия

Всички машини придлагани от нас -мотокари,електрокари и всякакъв вид складова техника се предлагат с включена  гаранция в цената -за време от  24 месеца или  2000 м/ч. Това осигурява на клиентите ни спокойствие и увереност, че инвестицията им е защитена. В случай на необходимост от ремонт или замяна на части, можете да разчитате на нашия специализиран сервизен екип.

Ако срещнете проблем с вашата машина, първата стъпка е да се свържете с нас за организиране на диагностика и ремонт. След като се установи проблемът, нашият сервизен екип ще ви предостави всички необходими инструкции и ще организира най-бързата и ефективна помощ.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Получавай редовни ОТСТЪПКИ за твоите поръчки

ЗАРЕЖДА . . .

Като се абонирате за тази оферта, вие се съгласявате да получавате маркетингови съобщения по имейл. Правила и условия