Защо закупуването на мотокар е отлична инвестиция?

Мотокарите са перфектна инвестиция за всеки бизнес, който редовно използва машини за жизненоважна проектна работа. Например строителна компания ще използва редовно мотокари, за да подпомогне прехвърлянето на материали към и от различни части на строителната площадка. Компаниите за рециклиране и управление на отпадъци, както и много складове, също се възползват от предназначенията на мотокарите. Не е необходимо да даваме и други примери, които да потвърдят факта, че мотокарите са с огромно и разнообразно поле на приложение. Те са тежки и здрави машини, които могат да свършат работата на доста хора за много по-кратък период от време. Могат да транспортират тръби, дърва и други тежки материали точно там, където са необходими.

 

Закупуване или наемане на мотокар?

Много компании решават да наемат мотокари, когато се нуждаят от помощта на този вид машини. Изглежда обаче, че е по-добре и има повече смисъл на практика, ако се инвестира в директно закупуване. Ето и няколко предимства:

  1. Мотокарът е винаги на разположение – забравете за притесненията, търсенето на фирми за наемане и съставянето на различни схеми всеки път, когато имате нужда от мотокар.
  2. Използвате мотокара дори за бързи и кратки задачи, които обикновено не бихте могли да направите, защото наемането отнема време и не става на момента.
  3. Не губите ценно време – когато мотокарът е на разположение 24/7 всичко е по-бързо и лесно. Работните процеси не се забавят и проблемите с транспорта на товари са сведени до минимум.

Разбира се, налице са и други предимства на закупуването, но не смятаме да ви отегчаваме като изброяваме всички тях. Някои компании отлагат закупуването на нов мотокар, тъй като смятат, че това са доста пари, които могат да инвестират за друго. Опциите за лизинг и изплащане на кредит също са алтернатива. Важно е да отбележим, че не е задължително да се купува чисто нов мотокар. Закупуването на употребяван мотокар също е разумна инвестиция. Въпреки че мотокарът няма да бъде нов, важното е той да работи в съответствие с изискванията, които имате. За да сте сигурни, че ще бъде така проучете миналото, както и сервизната история на избрания модел.

 

Закупуване, отдаване под наем и сервизиране от „Кари-М 87“ ЕООД

Въпрос на личен избор е дали да изберете да закупите мотокар, или да го вземете под наем. И в двата случая екипът на „Кари-М 87“ ЕООД е на разположение да ви помогне. Ние притежаваме дългогодишен опит свързан с търговията, сервиза и рециклирането на подемно-транспортна и складова техника. Научете повече като се свържете с нас.Получавай редовни ОТСТЪПКИ за твоите поръчки

ЗАРЕЖДА . . .

Като се абонирате за тази оферта, вие се съгласявате да получавате маркетингови съобщения по имейл. Правила и условия