За нас

„КАРИ-М 87“ ЕООД

Нашата основна дейност е търговия ,сервиз и рециклиране на подемно-транспортна и складова техника на марките LINDE ,CROWN,BT ,NISSAN и др. С продуктовата си гама мотокари/ Газ и Дизел/,електрокари, складова техника и контейнерски кари   „КАРИ-М 87“ ЕООД се ангажира и стреми да бъде Ваш партньор ,с цел да Ви предложим най-доброто и рационално решение за оптимизиране на Вашите складови пространства.

Основен наш приоритет e да работим в услуга на нашите клиенти и бъдещи партньори.

„КАРИ-М 87“  ЕООД  е основана в  гр.Пловдив  през 2012г.

Благодарение на дългогодишния си опит в продажбата на кари втора употреба и тяхното рециклиране, КАРИ-М 87 ЕООД се утвърди на пазара като доказан и надежден доставчик.

Ние предлагаме богата продуктова гама

МОТОКАРИ–Дизелови и Газокари /с товароподемност от 1,2т. до 12т./

ЕЛЕКТРОКАРИ – с товароподемност от 1,2т. до 5т.

СКЛАДОВА ТЕХНИКА – Електрически и ръчноводими палетни колички,високо и нископовдигачи,ръчноводоми стакери,вишки, подопочистваща техника.

–РИИЧТРАЦИ И ОРДЕР ПИКЕРИ

VNA машини за тристранна обработка на товари с цел оптимизиране на складовите пространства

СТЕЛАЖИ – ПАЛЕТНИ,СРЕДНО-ТЕЖКИ,КОНЗОЛНИ,РОЛКОВИ,DRIVE IN,MEZZANINE СТЕЛАЖНИ С-МИ

– Проектиране ,доставка и монтаж на стелажни системи

Постоянна наличност на резервни части и консумативи на склад.

Предлагаме сервиз на територията на цялата страна.

– Почистваща техника на италианската марка ADIATEK.

Богата гама тягови батерии на марките MIDAC и SUNLIGHT.

Трансформаторни и високочестотни зарядни устройства за всички модели електрокари, ел.ръчноводими колички и стакери.

Наем на складова техника– дългосрочен и краткосрочен наем на собствени мотокари с различна товароподемност,електрокари, и разнообразна складова техника,с цел даобхванем изцяло нуждите на клиентите.

услуги

Техника под наем
Кари- м 87 ЕООД предлага и предоставя на своите клиенти да се възползват от услугата да наемат мотокар,електрокар или друга складова техника под наем за пероид съобразен с нуждите и потребността на клиента.
Рециклиране
КАРИ-М 87 ЕООД извършва рециклиране на подемно-транспортна техника,мотокари,електрокари на марките LINDE,CROWN,BT, HYSTER,JUNGHEINRICH и др.
Обратно изкупуване
Фирмата прелага като допълнителна услуга изкупуването на употребявани мотокари,електрокари и др. и заменя Вашия стар мотокар с нов при изгодни условия.
Софтуерна диагностика
Цялостна диагностика на пълната гама мотокари, електрокари ,ричтраци,стакери и др. Диагностиката се извършва със специализиран софтуер, който дава най-точните резултати и улеснява ремонта, ако е нужно.
Call Now Button