Правила и условия

Политика за поверителност

Изявление за защита на личните данни

Изявлението за защита на личните данни е предназначено да защити идентификацията на потребителите на този сайт. Можете да разглеждате страниците на сайта свободно, без да сте длъжни да попълвате регистрационните форми и да въвеждате каквито и да било лични данни. В случай, че решите да използвате някои от специализираните ни модули и услуги, необходимо е да изпратите желаните от нас лични данни, за да извършим услугата, която сте заявили, но личните Ви данни продължават да бъдат защитени. Сайтът събира данни, които са необходими за извършване на желаната услуга.

Информация относно компетентния надзорен орган защита на личните данни:
Комисия за защита на личните данни
гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, тел.: 02 915 3 518

Осигуряване безопасност на данните
Цел на сайта е да гарантира на своите потребители разумно ниво на безопасност на личните данни. Това се отнася за всички лични данни, посочени при онлайн регистрацията, както и всички останали, вписани по един или друг начин в сайта.

Не предоставяме данните на трети лица
При регистрация в сайта от потребителите се изисква да предоставят лични данни като потребителско име, e-mail, телефон, адрес и собственоръчно въведена парола. Тези данни се изпозлват единствено и само за целите на сайта и не се предоставят под каквато и да била форма на трети страни, с изключение на случаите, в които от това зависи изпълнението на желана от вас услуга към сайта.

Промяна или изтриване на личните данни
Данните, веднъж вписани от Вас в базата данни, могат да търпят промени, а в случай, че поискате това от нас, ние сме длъжни да ги изтрием. По всяко време заявеното желание може да бъде прекратено чрез изпращане на потвърждение за отказ по e-mail.

Ако имате някакви въпроси или коментари относно политиката за поверителност, моля свържете се с нас.

 

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКО – ПРОДАЖБА НА СТОКИ ПРЕЗ УЕБСАЙТА ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

www.kari-m.com

Oбщи условия на договорите за покупко – продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между

ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА

Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на

потребителите:

  1. Наименование на Доставчика: КАРИ – М 87 ЕООД
  2. Седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул.Константин Величков No 2, ет. 4
  3. Данни за кореспонденция: МОЛ:Иванка Стоянова Груева , Тел:……………….., Е-mail: c.carriem@yahoo.com
  4. Вписване в публични регистри: ЕИК: 202317108
  5. Номер на удостоверение за администратор на личните данни

№ :…………………..

  1. Надзорни органи:

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София,ул. “Иван Евстатиев Гешов” № 15,

тел.: (02) 940 20 46

факс: (02) 940 36 40

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр.София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6,

тел.: 02 / 980 25 24

факс: 02 / 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22

Уеб сайт: www.kzp.bg

КАРИ – М 87 ЕООД, наричано по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, от една страна, и от друга – лицето, съгласило се с настоящите „Общи условия“, наречено по-долу за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин www.kari-m.com

Общи разпоредби

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ представляват договор между Вас, наричани за краткост „ПОТРЕБИТЕЛ” и www.kari-m.com, с който получавате правото да използвате услугите на САЙТА при спазване на условията по-долу. Чрез регистрацията си на САЙТА, Вие се съгласявате да бъдете обвързан от настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ и всички последващи промени в тях, както и се задължавате да ги спазвате. В случай, че не сте съгласни с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, моля, не използвайте САЙТА. www.kari-m.com си запазва правaта по всяко време да измени по своя преценка настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, като изменените ОБЩИ УСЛОВИЯ влизат незабавно в сила и стават задължителни за ПОТРЕБИТЕЛЯ от момента на публикуването им на САЙТА. Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ имат обвързващо действие само в отношенията между Вас като ПОТРЕБИТЕЛ на услугите на този САЙТ. Вие получавате правото да използвате услугите на САЙТА единствено за лични/нетърговски цели.

  1. Доставчикът предоставя на Потребителя възможност при съобразяване и спазване на настоящите „Общи условия“ да закупува предлаганите в електронен магазин kari-m.com стоки, които да бъдат доставени до избран от Потребителя адрес.
  2. Доставчикът публикува на адрес www.kari-m.com

– описание на основните характеристики и изображение на всяка стока, съгласно посочената от производителя информация;

– продажната цена, с включен ДДС, както и тарифа за стойността на пощенските, куриерските или транспортните разходи, невключени в цената на стоките, свързани с тяхната доставка;

– информация за начините на плащане, доставка и изпълнение на договора;

– правото на Потребителя и условията и начина за упражняването му да се откаже от договора и условията, при които стоката може да бъде върната, с изключение на случаите по „Закона за защита на потребителите“;

– периода, за който направеното предложение и цена остават в сила;

– всякаква друга информация, която доставчикът е длъжен, съгласно българското законодателство, да предостави своевременно на Потребителя преди закупуването на стоката от Потребителя.

Авторски права

Съдържанието в САЙТА – информация, данни, ресурси, услуги, текст, снимков материал, графики – e собственост на www.kari-m.com и е защитено с авторски права. Нито една част от този САЙТ не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или интернет среда, без изричното писмено съгласие на КАРИ – М 87 ЕООД

Конфиденциалност

КАРИ – М 87 ЕООД чрез www.kari-m.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на ПОТРЕБИТЕЛЯ, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка. Това задължение отпада, ако Клиентът е предоставил неверни данни.

КАРИ – М 87 ЕООД е регистрирана като оператор на лични данни

САЙТЪТ може да използва събраната статистическа информация за посещаемост на САЙТА, за да изготвя вътрешни статистики за целите на маркетинговите си кампании. С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с обработването на личните му данни. С ползването на  САЙТА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема употребата на „бисквитки“ от наша страна. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до КАРИ – М 87 ЕООД на посочения адрес или e-mail за контакти.

Разкриване на информацията

КАРИ – М 87 ЕООД чрез www.kari-m.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за ПОТРЕБИТЕЛЯ на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

  • е получил изричното писмено съгласие на ПОТРЕБИТЕЛЯ;
  • информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация;
  • КАРИ – М 87 ЕООД чрез kari-m.com е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

Ограничаване на отговорността

КАРИ – М 87 ЕООД чрез www.kari-m.com прави всичко възможно, за да поддържа на САЙТА вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. КАРИ – М 87 ЕООД не носи отговорност за последиците, включително за евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този САЙТ. КАРИ – М 87 ЕООД не носи отговорност за информацията (в т.ч. за нейната пълнота и достоверност), съдържаща се в сайтове, към които настоящият САЙТ съдържа препратки. КАРИ – М 87 ЕООД не носи отговорност при невярност на посочената от производител информация за характеристиките на дадена стока.

Регистрация

За да получи правото да извършва валидни поръчки за закупуване на предлаганите в САЙТА стоки, ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да е попълнил електронната регистрационна форма, намираща се на САЙТА. При попълване на електронната форма за регистрация ПОТРЕБИТЕЛЯT е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми от електронната форма данни, както и да ги актуализира в 7-дневен срок от тяхната промяна.

ПОТРЕБИТЕЛЯT гарантира, че данните, които предоставя в процеса на регистрация, са верни, пълни и точни и при промяна на последните, ще ги актуализира своевременно. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯT предостави неверни данни или не са отразени настъпили промени в срока по този параграф, САЙТЪТ има право да спре незабавно и без предизвестие поддържането на регистрацията на Потребителя и достъпа до клиентския му профил. Преди извършване на изявлението, ПОТРЕБИТЕЛЯT може свободно да поправя въведената от него информация в регистрационната форма.

Арбитраж

Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, породени от договора между страните или отнасящи се до него, включително спорове, породени или отнасящи се до неговото тълкуване, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на КАРИ – М 87 ЕООД съобразно българското законодателство.

Общите условия могат да бъдат променяни едностранно от Доставчика, който след извършване на промените се задължава да уведоми Потребителя като изпрати на електронната му поща и/или публикува в уебсайта на видно място съобщение за това. Промените в Общите условия не засягат отношенията между Потребителя и Доставчика, възникнали с валидно подадена преди уведомлението заявка за покупка на стока.

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни

Информация относно дружеството, което обработва данните Ви:

Наименование: КАРИ – М 87 ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ:  ЕИК: 202317108

Седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул.Константин Величков No 2, ет. 4

Адрес за кореспонденция:

Телефон:

E-mail: c.carriem@yahoo.com

Уебсайт: kari-m.com

Информация относно компетентния надзорен орган защита на личните данни

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

Интернет страница: www.cpdp.bg

ML EООД (Наричано по-долу за краткост „Администратор“ или „Дружеството“) осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Настоящата информация има цел да ви информира за всички аспекти на обработката личните ви данни от Дружеството и правата, които имате във връзка с тази обработка.Основание за събиране, обработване и съхраняване на вашите лични данни

Чл. 1.Администраторът събира и обработва Вашите лични данни във връзка с използването на www.kari-m.com и по-конкретно въз основа на следното основание:

  • Спазване на законово задължение, което се прилага спрямо Администратора;
  • За целите на легитимните интереси на Администратора или на трета страна;

Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на вашите лични данни

Чл. 2. (1)Ние събираме и обработваме личните данни, които Вие ни предоставяте във връзка с използването на сайта www.kari-m.com за следните цели:

  • предоставяне на пълна функционалност при използването на уеб сайта kari-m.com;
  • статистически цели;
  • защита на информационната сигурност;
  • изпращане на информационен бюлетин при изразено от Вас желание;
  • изпълнение на договор за покупко-продажба

(2) Ние спазваме следните принципи при обработката на Вашите лични данни:

  • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
  • ограничение на целите на обработване;
  • съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
  • точност и актуалност на данните;
  • ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
  • цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

(3) При обработването и съхранението на личните данни, Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита следните си легитимни интереси:

  • изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява нашето дружество

Чл. 3. (1) Дружеството извършва следните операции с предоставените от Вас лични данни за следните цели:

  • Сключване и изпълнение на търговска сделка с клиент или партньор – целта на тази операция е сключване и изпълнение на договор с търговски партньор или клиент и неговото администриране. Предвид ограничения обхват на събираните лични данни и обстоятелството, че част от тях се събират от публично достъпни източници, провеждането на оценка на въздействието не е необходимо извършването на оценка на въздействието на операцията.
  • Изпращане на информационен бюлетин (нюзлетър) – целта на тази операция е администриране на процеса по изпращане на бюлетини до клиентите, които са заявили, че желаят да получават. Предвид ограничения обхват на събираните лични данни, провеждането на оценка на въздействието не е необходимо извършването на оценка на въздействието на операцията.

 (2) Администраторът обработва следните категории лични данни и информация за следните цели и на следните основания:

  • Ваши индивидуализиращи данни (електронна поща, име и др.)
    • Цел, за която се събират данните: 1) Осъществяване на връзка с потребителя и изпращане на информация към него, 2) за изпращане на информационен бюлетин.
    • Основание за обработка на личните Ви данни – С приемането на общите условия между Администратора и Вас се създава договорно отношение, на което основание обработваме Вашите лични данни – чл. 6, ал. 1, б. (б) GDPR. Данните Ви за изпращане на информационен бюлетин се обработват на дадено от Вас изрично съгласие – чл. 6, ал. 1, б. (а) GDPR.

 (3)Администраторът не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

  • разкриват расов или етнически произход;
  • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
  • генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

(4) Личните данни са събрани от Администратора от лицата, за които се отнасят.

(5) Дружеството не извършва автоматизирано взимане на решения с данни.

Чл. 4. (1) Дружеството извършва следните операции с предоставените от Вас, като законни представители или пълномощници на юридически лица-търговски партньори, лични данни за следните цели:

  • Сключване и изпълнение на търговска сделка: За сключването и изпълнението на търговска сделка с търговско дружество, ние обработваме единствено трите имена на законния представител или упълномощеното от дружеството лице. Заключение от оценката на въздействие: Предвид неголемия обем на физически лица, чиито данни се обработват и предвид лимитирания обем лични данни, които се събират, провеждането на оценка на въздействието не е необходима за настоящата операция.

(2) Личните данни са събрани от Администратора от лицата, за които се отнасят и от Търговския регистър към Агенция по вписванията.

(3) Дружеството не извършва автоматизирано взимане на решения с данни.

Чл. 5. Администраторът може да използва т.нар. „бисквитки“ за целите на предоставяне на пълна функционалност на уебсайта, подобряване на потребителското преживяване, статистически цели, улеснен достъп и др., с което Вие се съгласявате чрез използването на нашия уебсайт. Вие можете по всяко време да контролирате и/или изтривате „бисквитките“ чрез настройките на използвания от Вас браузър. „Бисквитките“ не представляват лични данни и не се използват за идентифициране на посетителите и ползвателите на уеб сайта www.aconsult-bg.com

Повече за политиката за използване на бисквитки можете да прочетете тук

Предаване на Вашите лични данни за обработване

Чл. 6. (1) Администраторът може по собствена преценка да предава част или всички Ваши лични данни на обработващи лични данни за изпълнението на целите за обработване, с които сте се съгласили, при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR).

(2) Администраторът Ви уведомява в случай на намерение да предаде част или всички Ваши лични данни на трети държави или международни организации.

Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни

Чл. 7. (1) Ако не желаете предоставените от Вас лични данни да се обработват за маркетингови цели и получаване на бюлетин, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка, като попълните формата за оттегляне на съгласие в Приложение № 1 или чрез искане в свободен текст, и ни го изпратите по имейл.

(2) След като получим Вашето искане, ще Ви изпратим на имейла, който сте посочили за получаване на бюлетини и рекламни съобщения, писмо с подробни инструкции за верификацията Ви като получател на бюлетини и субект на личните данни, за които е заявено оттегляне на съгласието.

(3) Оттеглянето на съгласието не се отразява на законосъобразността на обработването на лични данни, което Администраторът е извършвал до този момент.

Право на достъп

Чл. 8. (1) Вие имате право да изискате и получите от Администратора потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас, като изпратите искане в свободен текст по имейл.

(2) Вие имате право да получите достъп до данните, свързани с вас, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни.

 (3) Предоставянето на достъп до данните е безплатно, но Администраторът си запазва правото да наложи административна такса, в случай на повторяемост или прекомерност на исканията.

Право на изтриване („да бъдеш забравен“)

Чл. 9. (1) Вие имате правото да поискате от Администратора изтриване на част или всички свързани с Вас лични данни, а Администраторът има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне, когато е налице някое от посочените по-долу основания:

  • личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
  • Вие оттеглите своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването;
  • Вие възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни, включително за целите на директния маркетинг и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество;
  • личните данни са били обработвани незаконосъобразно;
  • личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава членка, което се прилага спрямо Администратора;
  • личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество.

(2) Администраторът не е длъжен да изтрие личните данни, ако ги съхранява и обработва:

  • за упражняване на правото на свобода на изразяването и правото на информация;
  • за спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или правото на държавата членка, което се прилага спрямо Администратора или за изпълнението на задача от обществен интерес или при упражняването на официални правомощия, които са му предоставени;
  • по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве;
  • за целите на архивирането в обществен интерес, за научни или исторически изследвания или за статистически цели;
  • за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.

(3) За да упражните правото си за бъдете забравен, е необходимо да изпратите по имейл искане за изтриване на личните Ви данни, които Администраторът обработва, като попълните формата в Приложение № 2 или чрез искане в свободен текст

 (4) След като удостоверим идентичност на лицето, отправило искането и лицето, за което се отнасят данните в съответствие с изпратените Ви инструкции, ние ще изтрием всички данни, които обработваме за Вас, в съответствие с ал. 3.

Право на ограничаване

Чл. 10. Вие имате право да изискате от Администратора да ограничи обработването на свързаните с Вас данни, като ни изпратите искане в свободен текст по имейл, когато:

  • оспорите точността на личните данни, за срок, който позволява на Администратора да провери точността на личните данни;
  • обработването е неправомерно, но Вие не желаете личните данни да бъдат изтрити, а само използването им да бъде ограничено;
  • Администраторът не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването, но Вие ги изисквате за установяването, упражняването или защитата на свои правни претенции;
  • Възразили сте срещу обработването в очакване на проверка дали законните основания на Администратора имат преимущество пред Вашите интереси.

 (2) След извършване на верификация съгласно,Дружеството ще преустанови обработката на Вашите данни

Право на получаване на информация

Чл. 11. Вие можете да поискате от Администратора да Ви информира относно всички получатели, на които личните данни, за които е поискано коригиране, изтриване или ограничаване на обработването, са били разкрити. Администраторът може да откаже да предостави тази информация, ако това би било невъзможно или изисква несъразмерно големи усилия.

Право на възражение

Чл. 12. Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от Администратора, които се отнасят до него, включително ако се обработват за целите на профилиране или директен маркетинг.

Вашите права при нарушение на сигурността на личните ви данни

Чл. 13. (1) Ако Администраторът установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, той Ви уведомява без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.

(2) Администраторът не е длъжен да Ви уведомява, ако:

  • е предприел подходящи технически и организационни мерки за защита по отношение на данните, засегнати от нарушението на сигурността;
  • е взел впоследствие мерки, които гарантират, че нарушението няма да доведе до висок риск за правата Ви;
  • уведомяването би изисквало непропорционални усилия.

Лица, на които се предоставят личните Ви данни

Чл. 14. (1) За целите на обработване на личните Ви данни и предоставяне на услугата в пълната й функционалност и с оглед Вашите интереси, Администраторът може да предостави данните на следните лица, които са обработващи данни.

(2) Обработващите лични данни спазват всички изисквания за законност и сигурност при обработването и съхраняването на личните Ви данни.

Чл. 15. Администраторът не извършва трансфер на Вашите данни към трети държави.

Чл. 16. В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни.

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

Интернет страница: www.cpdp.bg

Чл. 17. Можете да упражните всичките си права относно защита на Вашите лични данни чрез формите, приложени към настоящата информация. Разбира се, тези форми не са задължителни и можете да отправите исканията си във всякаква форма, която съдържа изявление за това и ви идентифицира като притежател на данните.

Чл. 18. Ако съгласието се отнася за трансфер, Администраторът описва възможните рискове за трансфера на данните към трети държави при липсата на решение за адекватна защита и подходящи средства за защита.

Приложение № 1

Форма за оттегляне на съгласие за целите на обработка

Вашето име*: …………………….

Вашият имейл, който сте използвали *: …………………….

Данни за обратна връзка (e-mail)*: …………………….

До

Наименование: КАРИ – М 87 ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ:  ЕИК: 202317108

Седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул.Константин Величков No 2, ет. 4

Адрес за кореспонденция:

Телефон:

E-mail: c.carriem@yahoo.com

Уебсайт: www.kari-m.com

С настоящото оттеглям съгласието си за обработване на предоставените от мен лични данни за целите на получаване на информационен бюлетин, рекламни съобщения или други маркетингови материали, като съм запознат/а с условията за оттегляне на съгласието в съответствие със Задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни на уеб сайт.

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни.

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

Интернет страница: www.cpdp.bg

Приложение № 2

Искане „да бъда забравен“ – за изтриване на личните данни, свързани с мен

Вашето име*: …………………….

Вашият имейл *: …………………….

Данни за обратна връзка (e-mail)*: …………………….

До

Наименование: КАРИ – М 87 ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ:  ЕИК: 202317108

Седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул.Константин Величков No 2, ет. 4

Адрес за кореспонденция:

Телефон:

E-mail: c.carriem@yahoo.com

Уебсайт: www.kari-m.com

Моля всички лични данни, които събирате, обработвате и съхранявате, предоставени от мен или от трети лица, които са свързани с мен, съобразно посочената идентификация, да бъдат изтрити от Вашите бази данни.

Декларирам, че ми е известно, че част или всички от личните ми данни могат да продължат да бъдат обработвани и съхранявани от администратора за целите на изпълнение на законовите му задължения.

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни.

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

Интернет страница: www.cpdp.bg

Приложение № 3

Искане за преносимост на лични данни

Вашето име*: …………………….

Вашият имейл *: …………………….

Данни за обратна връзка (e-mail)*: …………………….

До

Наименование: КАРИ – М 87 ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ:  ЕИК: 202317108

Седалище и адрес на управление:

Адрес за кореспонденция:

Телефон:

E-mail: c.carriem@yahoo.com

Уебсайт: kari-m.com

Моля всички свързани с мен лични данни, които се събират, обработват и съхраняват във Вашите бази данни, да бъдат изпратени във формат XML на:

e-mail: …………………….

Администратор – приемащ данните: …………………….

Наименование: …………………….

Идентификационен номер (ЕИК, БУЛСТАТ, рег. номер в КЗЛД): …………………….

E-mail: …………………….

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни.

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

Интернет страница: www.cpdp.bg

Приложение № 4

Искане за коригиране на данни

Вашето име*: …………………….

Вашият имейл *: …………………….

Данни за обратна връзка (e-mail)*: …………………….

До

Наименование: ML EООД

ЕИК/БУЛСТАТ:  ЕИК: 05283344

Седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул.Константин Величков No 2, ет. 4

Адрес за кореспонденция:

Телефон:

E-mail: c.carriem@yahoo.com

Уебсайт: kari-m.com

Моля следните лични данни, които събирате, обработвате и съхранявате, предоставени от мен или от трети лица, които са свързани с мен, да бъдат коригирани както следва:

Данни, които подлежат корекция:

…………………………………………..

Моля да бъдат коригирани по следния начин:

…………………………………………..

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

Наименование: Комисия за защита на личните данни.

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

Интернет страница: www.cpdp.bg

ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИ (COOKIES) на kari-m.com

Какво включва тази политика?

Винаги можете да посетите нашия уебсайт, без да ни кажете кои сте вие.  Както е обичайно при повечето уебсайтове, обаче, сървърът, който хоства нашия уебсайт, автоматично събира информация от вас, когато ни посещавате в Интернет.

Уеб сървърът автоматично разпознава определена лична информация, като например вашия IP адрес, датата и часа, когато сте посетили нашия сайт, посетените от вас страници преди това, браузъра, който сте използвали (напр. Internet Explorer), операционната система (напр. Windows), както и името на домейна и адреса на вашия интернет доставчик (напр. AOL).  Ако нашият уебсайт използва „бисквитки“ (както е обяснено по-долу), уеб сървърът също съхранява тази информация.

Извършваме регулярна оценка на информация анонимно за статистически цели (наричани „анализи на посещаемостта на сайта“), за да можем да видим как е била използвана нашата уеб страница.  След това оптимизираме нашия уебсайт въз основа на тези констатации.  Възможно е също да използваме тази информация в случай на злоупотреба със системата, в сътрудничество с вашия доставчик на интернет услуги и/или местните власти, за да идентифицираме инициатора на тази злоупотреба.

Уебсайтът kari-m.com на КАРИ – М 87 ЕООД използва бисквитки (cookies).

За да научите повече за това какво представляват бисквитките, как се използват на нашия уебсайт и това как да ги управлявате, прочетете внимателно настоящата Политика за Бисквитки на КАРИ – М 87 ЕООД

Какво представляват бисквитките?

Бисквитката представлява малък файл, съдържащ данни, който се съхранява в уеб браузъра на Вашето устройство при посещаване на конкретни уебсайтове. Бисквитките могат да съдържат, но могат и да не съдържат лични данни за посетителя.

Защо се използват бисквитките?

За да функционира правилно всеки уебсайт използва бисквитки.

Бисквитките имат различни задачи, които най-общо улесняват и правят по-интерактивно Вашето ползване на уебсайта ни. Например, чрез бисквитките събираме информация във връзка с Вашето посещение и поведение на сайта, така че не трябва да ни я предоставяте при всяко следващо посещение. По този начин, можем да Ви разпознаем при всяко следващо посещение на уебсайта ни.

Също така, бисквитките ни помагат да разберем как използвате нашите услуги, за да можем непрекъснато да ги подобряваме, чрез персонализиране на съдържанието и предложенията към Вас, на база Вашите предпочитания и интереси.

Какви са видовете бисквитки?

В зависимост от това колко време се съхраняват на вашето устройство, бисквитките се разделят на „постоянни” и „временни” („сесийни“) бисквитки.

  • „Постоянните” бисквитки се съхраняват на Вашия компютър или мобилно устройство за дълъг период от време, който може да бъде и години;
  • „Временните” („сесийните“) бисквитки се поставят временно, когато посещавате нашите уебсайтове, но същите не се съхраняват постоянно на вашето устройство и се заличават, когато Вашата сесия приключи, например като затворите страницата.

В зависимост от функциите си, бисквитките, които използваме, най-общо може да се категоризират като три различни типа:

  • “стриктно необходими бисквитки” („strictly necessary cookies”);
  • “функционални бисквитки” („functionality cookies”);
  • “бисквитки за ефективност” („performance cookies”);
  • “Стриктно необходими бисквитки” („strictly necessary cookies”)

Тези бисквитки са строго необходими, за да може уебсайтът ни да изпълнява нормално своите функции.

Използваме ги например, за да установим нашите потребители, когато те използват нашия уебсайт, така че да можем да предоставим нашите услуги или за да можем да изпълняваме и да поддържаме сигурността на нашите услуги. Тези бисквитки не събират информация за вас, която може да бъде използвана за маркетинг или реклама. Съгласието Ви за използване на тези бисквитки се предполага от самото използване на нашия сайт, поради което не можете да откажете използването им.

  • “Функционални бисквитки” („functionality cookies”)

Чрез тези бисквитки се реализират различните функционалности на сайта ни. Те ни позволяват да запомним Вашите предпочитания, като големината на шрифта и други ваши персонални настройки, спестявайки Ви време и усилия за посочване на потребителско име всеки път, когато посетите страницата ни или за да видите предпочитано от Вас съдържание.

  • “Бисквитки за ефективност” („performance cookies”)

Тези бисквитки не са строго необходими, но ни позволяват да персонализираме Вашето преживяване на уебсайта ни.

Информацията, съхранена от “бисквитките за ефективност”, ни помага да разберем как използвате уебсайта ни, да запомним и проверим историята на предишните Ви посещения, какво сте гледали или сте маркирали или как сте ни открили.

Не използваме данните събрани от тези бисквитки за целите на предоставяне на реклама или за целите на персонализирането й.

Какви видове бисквитки използваме и за какви цели?

Когато посещавате нашия уебсайт, вие можете да установите наличието на различни видове бисквитки, които се генерират. Ние използваме и трите описани типа бисквитки.

Нашият уебсайт използва бисквитки за следните цели:

  • Идентификация на потребители с цел осъществяване на безопасен достъп;
  • Предаване на информацията от една страница към следващата, например, при попълване на дълъг въпросник или когато е необходимо да попълните много данни за да направите онлайн поръчка;
  • Запазване на предпочитани настройки като например език, местоположение, брой резултати при търсене, които да се визуализират и т.н.;
  • Запазване на настройките за оптимална визуализация, като например размера на буфера и параметрите за резолюцията на Вашия екран;
  • Прочитане на настройките на Вашия браузър с цел оптимална визуализация на нашия уебсайт върху екрана на Вашето устройство;
  • Безпроблемно зареждане на уебсайта и поддържане на постоянен достъп до него;
  • Предлагане на опцията за запазване на данните за влизане във Вашия акаунт, така че да не се налага да ги въвеждате всеки път;
  • Проследяване на броя на потребителите, посещаващи нашата уебстраница;
  • Проследяване на времето, прекарано от всеки посетител в разглеждане на нашата уебстраница;
  • Установяване на последователността, в която посетителите посещават различните страници в нашия уебсайт;
  • Изготвяне на оценки за необходимостта от подобряване на някои части на нашите уебсайтове;
  • Оптимизация на уебсайта ни.

Бисквитки на трети страни:

Използваме и някои бисквитки на трети страни като част от нашите услуги. Тези бисквитки се управляват от съответните трети страни и не се контролират от нас.

Тези бисквитки ни помагат за проучване на пазара, следене на приходите, подобряване на функционалността и наблюдение за спазване на нашите Политиката за поверителност и Общи условия на уебсайта ни.

Към  настоящия момент КАРИ – М 87 ЕООД ползва следните услуги на трети лица:

  • GoogleAnalyticsGoogle Analytics, e услуга за уеб анализ на Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States; “Google”). Google Analytics използва “бисквитки”. Информацията, генерирана от „бисквитките“ за употребата на уеб страницата www.kari-m.com обикновено се изпраща към сървъри на Google в САЩ и се съхранява там. В тази връзка КАРИ – М 87 ЕООД е активирало възможността предоставяна от Google предварително да бъде съкращаван IP адреса на всеки потребител в рамките на държавите-членки на Европейския съюз или в други държави-страни по Споразумението на Европейската икономическа общност. Само в изключителни случаи пълният IP адрес ще бъде предаден към сървър на Google в САЩ и съкратен там. От името на КАРИ – М 87 ЕООД, Google, като получател-обработващ, използва тази информация за анализ и предоставяне на КАРИ – М 87 ЕООД на обобщени статистически данни за използването на уеб страница, за съставяне на отчети за дейността на същата и интернет потреблението чрез последната от страна на потребителите. IP адресът, изпратен чрез браузърът ви в контекста на Google Analytics, не се свързва с други данни, с които Google разполага. Можете да откажете използването на “бисквитки”, като изберете подходящите настройки за вас в браузъра ви. Също така можете да предотвратите събирането на данни от Google чрез „бисквитки“ и свързването им с ползването на сайта (включително IP адрес), както и обработването им от Google, чрез сваляне и инсталиране на разширение (plug-in) за вашия браузър от тук: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

gtag.js and analytics.js използват следните бисквитки:

Име на бисквиткаПродължителност на животописание
_ga2 годиниИзползва се да идентифицира потребителя
_git
24 часаИзползва се да идентифицира потребителя
_gat1 минутаИзползва се за скорост на заявката. Ако Google Анализ е внедрен чрез Мениджър на маркери на Google, тази “бисквитка” ще бъде наречена _dc_gtm_ <property-id>.
AMP_TOKENОт 30 сек до 1 годинаСъдържа означение, което може да се използва за извличане на идентификационен номер на клиент от услугата AMP Client ID. Други възможни стойности посочват отказ, изискване за полет или грешка при извличането на идентификационен номер на клиент от услугата AMP Client ID.
_gac_<property-id>90 дниСъдържа информация за потребителя,  свързана кампаниита. Ако сте свързали профилите си в Google Анализ и AdWords, маркерите за реализациите в уебсайтовете на AdWords ще прочетат тази “бисквитка”, освен ако не се откажете.

Можете да изключите събирането на данни от Google Analytics чрез съответните настройки на вашия браузър, чрез бутона Бисквитки настройки или като кликнете на следния линк. При последната опция на компютъра ви ще бъде създадено Opt-Out-Cookie (бисквитка за отказ), което предотвратява бъдещето събиране на данните ви, когато посетите тази страница.

  • Google AdWords

Електростомана АД използва услугата Google AdWords Remarketing и Google AdWords Conversion Tracking, услуги на Google LLC(1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States; “Google”). Google AdWords е платформа, която се използва за реклама на  уеб страницата. Google Adwords задава “бисквитки” на устройствата, от които потребителите посещават нашата уеб страница. Тези “бисквитки” не могат да бъдат проследени чрез уебсайтовете на клиентите на Google AdWords. Google AdWords Remarketing използва „бисквитки“, съхранявани на устройствата на потребители, които позволяват насочване на реклама през платформата Google AdWords към същите потребител, които вече са посетили уеб страницата през последните 240 дни, както и създаване на обобщени анонимни аудитории от посетители, базирани на разгледаното съдържание на сайта. Google AdWords Conversion Tracking използва „бисквитки“, съхранявани на крайните устройства на потребителите, които позволяват проследяване на успеха на рекламни кампании, реализирани чрез платформата Google AdWords. Можете да се откажете от показване на реклама чрез Google AdWords тук. Още подробности за това как се събират и обработват данни от Google можете да намерите на следния линк: www.google.com/policies/privacy/partners/

 

  • Plug-in (Пългини) и Социални медии

В уеб страницата  са интегрирани бутони за споделяне към различни социалните мрежи. При използването на това приложение администратора КАРИ – М 87 ЕООД не събира лични данни. Само когато потребителите кликват върху съответния “бутон за споделяне” на този уебсайт, се установява пряка връзка между техния браузър и сървъра на трето лице – администратор на съответната социална мрежа, който ще има достъп до техни данни и ще обработва същите от свое име и за своя сметка. В този случай КАРИ – М 87 ЕООД не действа като администратор или обработващ на тези данни и не носи отговорност за тяхната защита. За повече информация относно използването на данни от социалните мрежи и тяхната защита, вижте правилата за поверителност на съответните социални мрежи.

Използвани бисквитки :

 SourceKeyValueDomainValid up to 
1fr0yZp1ZPvZAPH….facebook.com4 м
2uvc1.addtoany.com
3__cfduidd58b24a38224….addtoany.com1 г

Нашата Интернет страница може да включва притурки. Притурките са интерактивни мини-програми, които функционират в нашата страница, за да предоставят специфични услуги от други компании. Примерите включват показване на новини, мнения, видео и други. Възможно е чрез притурки да се събира лична информация, например адреса на електронна поща на потребител. Притурките може също да задават „бисквитки“, които да позволяват правилното им функциониране. При използването на притурки КАРИ – М 87 ЕООД не събира лични данни от свое име, нито от името на трето лице, тоест същото не е администратор или обработващ на тези данни.

Как да управлявате бисквитките?

Вие можете да контролирате и/или да изтривате бисквитките, в зависимост от вашето желание.

Може да изтриете всички инсталирани на Вашия компютър бисквитки, както и да настроите повечето браузъри така, че да предотвратите разполагането им във Вашия компютър.

В случай, че направите това, може да е необходимо да правите промени в настройките на някои предпочитания всеки път, когато посещавате уебсайта ни, а някои от услугите и функциите на уебсайта ни е възможно да не работят.

Как можете да изтриете, деактивиране или блокирате бисквитките?

Вашият браузър обикновено Ви предоставя информация относно начините, по които да изтриете, блокирате или откажете използването на бисквитки. Повече информация във връзка с по-често използваните браузъри можете да откриете на следните линкове:

Можете да откажете достъпа на бисквитки на трети страни от Google Analytics чрез неговите настройки за реклами или през https://adssettings.google.com.

Можете да откажете достъпа на таргетиращи бисквитки, базирани на интереса, използвани от доставчици на реклами, чрез един от следните уебсайтове, предоставени от Digital Advertising Alliance:

В допълнение, можете да промените настройките на Вашето устройство относно това кога да виждате рекламно съдържание, базирано на Вашите интереси.

Разкриване на данни

  • Предаване на данни към обработващите лични данни

Ние разчитаме на договори с външни дружества и външни доставчици на услуги („обработващи лични данни“) за предоставяне на услугите.  В такива случаи личните данни ще бъдат споделени с тези обработващи за целите на допълнителната обработка.  Тези обработващи се подбират внимателно и редовно се разглеждат от нас, за да гарантираме защитата на личната ви информация.  Обработващите могат да използват данните само за целите, които сме посочили и ще бъдат също така договорно задължени от нас да обработват вашите данни само в съответствие с настоящата политика за поверителност и приложимите закони за защита на данните.

Понастоящем изпращаме данни на следните обработващи:

  • “Джъмп.БГ” ООД
  • Друго делегиране на данни

В допълнение, ние ще предадем вашите лични данни без вашето съгласие само в допустимите от закона случаи.  Подобно делегиране на данни може да бъде допустимо от закона, по-специално в следните случаи:

Обработването е необходимо за изпълнение на правно задължение или е в законен интерес на КАРИ – М 87 ЕООД, например, поради съответни искания за информация от страна на властите;

Обработването е необходимо, за да защитим вашите жизненоважни интереси или тези на някой друг;

Обработването е необходимо за изпълнението на задача от обществен интерес или при упражняването на публична власт, предоставена на КАРИ – М 87 ЕООД

Промени в нашата политика за бисквитки

Ние си запазваме правото да променяме настоящата Политиката за бисквитки и поради това препоръчваме да преглеждате периодично съдържанието й. Всички бъдещи промени в нашата Политика за бисквитките ще бъдат публикувани на тази страница, от който момент промените ще се считат за влезли в сила, освен ако не е упоменато друго.

Настоящата политика е актуална към дата 12.10.2020 г.

Въпроси и обратна връзка

Моля, изпращайте вашите въпроси и коментари относно бисквитките или поверителността на адрес:c.carriem@yahoo.com

Call Now Button