Сервиз

„КАРИ-М 87“ ЕООД

КАРИ-М 87 ЕООД е с над десет годишен опит в обслужването на складова техника.Предлагаме индивидуално техническо обслужване / гаранционно и извънгаранционно/,профилактика поддръжка, ремонт и рециклиране на всички видове мотокари,електрокари,газокари и др.Специализирани сме в поддръжката и ремонта на подемно-транспортна техника LINDE!

Предлагаме сервизно абонаментно обслужване и за марките: TOYOTA, BT, JUNGHEINRICH, HYSTER, CROWN и подържаме съответните резервни части на склад!
Бърза сервизна реация – до 24ч. след получаване на заявка на територията на цялата страна.

Техничестото обслужване е от важно значение за функционалността на работа за Вашата машина.
Препоръчително е извършването на техническо обслужване на машините,спрямо изминалите мото/часове на дадена машина.Услугите включени в извършването на техническото обслужване и профилактика са:
–Смяна на масла
–Смяна на филтри и консумативи
–Извършване гресиране на накланящи цилиндри,вериги,заден мост и проверка на тяхното техническо състояние и износеност.
–Проверка на техническото състояние на машината за наличие на течови по машината от страна на нашите сервизни техници.

Индивидуални абонаменти

В тази връзка предлагаме специални индивидуални абонаментни планове – с особено благоприятни условия, включващи всички дейности, необходими за техническото облужване на Вашите машини. Можете просто да плащате фиксирана такса, която обхваща всички услуги, резервни части и поддръжка.

Сервиза ни поема отговорноста за подръжката и гарантира постоянна изправност на машините.
Това означава, че вие ​​не само ще имате фиксирано планиране на разходите, но и гарантирано спокойствие, знаейки, че всички ремонти и поддръжка ще се извършват с помощта на оригинални резервни части.
Ние можем да ви предложим рециклиране на старите ви кари или изкупуването им,сервизиране на Вашите мотокари и складова техника.

В случай ,че вашата машина се нуждае от При по-продължителен ремонт и необходимост той да бъде извършен на място в нашата складова база, Ви предлагаме доставка на оборотна машина до отремонтирането и връщането на Вашата.

Когато има нужда от техническо обслужване – ние сме на разположение!

Call Now Button