ТЕХНИКА ПОД НАЕМ

слайдър

КАРИ-М 87 ЕООД предлага и предоставя на своите клиенти да се възползват от услугата да наемат мотокар, електрокар или друга складова техника под наем за период съобразен с нуждите и потребността на клиента. Предлаганият наем за машина  може да бъде както краткосрочен/ в рамките на няколко дни ,1 – 2 седмици / ,така и дългосрочен .

За да изберем най-подходящата машина за Вашите нужди, е необходимо да уточним някои въпроси относно естеството на работата ви :
– Тегло на стоките, които ще бъдат премествани
– Максималната работна височина,
– Вида стока
– Място на работа на машината – вътре / вън, настилка, има ли наклони, неравности и рампи и според това да се определи типа машина – мотокар, електрокар, газокар, ричтрак, стакер и др.
– Има ли ограничение за строителна височина / максималната височина на вратите, откъдето минава машината.

Цената за наема е различна , определя се в зависимост от товароподемността на машината и времето за ползване.
За да бъдем максимално полезни ,моля свържете се с нас за допълнителни въпроси и консултации

РЕЦИКЛИРАНЕ

serviz1.jpg

КАРИ-М 87 ЕООД извършва рециклиране на подемно-транспортна техника,мотокари,електрокари на марките LINDE,CROWN,BT, HYSTER,JUNGHEINRICH и др.

В зависимост от нуждите и интензивността на натоварването предлагаме два класа на рециклиране клас S и клас L с цел да оптимизираме възвръщаемоста на инвестицията ви!Предлаганите рециклирани машини са с вложени в тях нови части и включена гаранция .

Рециклирането на дадена машина е процес преминаващ през няколко етапа и се извършва от нашите специализирани техници.

Обратно изкупуване

Фирмата прелага като допълнителна услуга изкупуването на употребявани мотокари,електрокари и др. и заменя Вашия стар мотокар с нов при изгодни условия.

И при запитване ще получите консултация и оферта съобразена с Вашите специфични нужди и изисвания.

СОФТУЕРНА ДИАГНОСТИКА

слайдър1

Цялостна диагностика на пълната гама мотокари, електрокари ,ричтраци,стакери и др. Диагностиката се извършва със специализиран софтуер, който дава най-точните резултати и улеснява ремонта, ако е нужно.Това е един от основните фактори за бързо и точно установяване на дадена повреда,водещ до съкращаване времето за ремонт и разходите по него.

Сервиз и техническо обслужване

КАРИ-М 87 ЕООД е с над десет годишен опит в обслужването на складова техника.Предлагаме индивидуално техническо обслужване / гаранционно и извънгаранционно/,профилактика поддръжка, ремонт и рециклиране на всички видове мотокари,електрокари,газокари и др.Специализирани сме в поддръжката и ремонта на подемно-транспортна техника LINDE!
Предлагаме сервизно абонаментно обслужване и за марките: TOYOTA, BT, JUNGHEINRICH, HYSTER, CROWN и подържаме съответните резервни части на склад!
Бърза сервизна реация – до 24ч. след получаване на заявка на територията на цялата страна.

Техничестото обслужване е от важно значение за функционалността на работа за Вашата машина.
Препоръчително е извършването на техническо обслужване на машините,спрямо изминалите мото/часове на дадена машина.Услугите включени в извършването на техническото обслужване и профилактика са:
– Смяна на масла
– Смяна на филтри и консумативи
– Извършване гресиране на накланящи цилиндри,вериги,заден мост и проверка на тяхното техническо състояние и износеност.
– Проверка на техническото състояние на машината за наличие на течови по машината от страна на нашите сервизни техници.

В тази връзка предлагаме специални индивидуални абонаментни планове – с особено благоприятни условия, включващи всички дейности, необходими за техническото облужване на Вашите машини. Можете просто да плащате фиксирана такса, която обхваща всички услуги, резервни части и поддръжка.

Сервиза ни поема отговорноста за подръжката и гарантира постоянна изправност на машините.
Това означава, че вие ​​не само ще имате фиксирано планиране на разходите, но и гарантирано спокойствие, знаейки, че всички ремонти и поддръжка ще се извършват с помощта на оригинални резервни части.
Ние можем да ви предложим рециклиране на старите ви кари или изкупуването им,сервизиране на Вашите мотокари и складова техника.

В случай ,че вашата машина се нуждае от по-продължителен ремонт и необходимост той да бъде извършен на място в нашата складова база, Ви предлагаме доставка на оборотна машина до отремонтирането и връщането на Вашата.

Когато има нужда от техническо обслужване – ние сме на разположение!Получавай редовни ОТСТЪПКИ за твоите поръчки

ЗАРЕЖДА . . .

Като се абонирате за тази оферта, вие се съгласявате да получавате маркетингови съобщения по имейл. Правила и условия