Най-често срещаните грешки при работа с мотокар – част 2

най-често срещаните грешки при работа с мотокар - част 2

Продължаваме да разкриваме най-често срещаните грешки при работа с мотокар. Ред е на експлоатацията, а след това сме оставили най-интересното за финал. Приятно четене.

 

  1. Експлоатация на подемно-транспортна машина, която не е била инспектирана мотокарите могат да бъдат опасни, ако не се подлагат на регулярни проверки. Разбира се, отговорността винаги е налице и вие трябва да осигурявате безопасността както на машината, така и на хората около вас. Има фирми, които се занимават с техническо обслужване (гаранционно и извънгаранционно), профилактика, поддръжка и други. Тези услуги са перфектното решение на всеки проблем.
  2. Превишаване на скоростта движението със скорост, която е неподходяща за мотокара и околната среда е често срещана причина за инциденти на работното място. Обърнете внимание на всякакви ограничения на скоростта и неравности по пътя. Съветваме ви да проверите дали скоростта на мотокара е ограничена механично.
  3. Неправилно паркиране – безопасността не приключва, когато излезете от подемно-транспортната машина. Паркирайте мотокара само в оторизирани зони, където другите служители ще очакват да бъде. Не забравяйте да спуснете вилицата до долу, да настроите регулаторите на посоката в неутрално положение, да спуснете ръчната спирачка, както и да изключите запалването.
  4. Злоупотреба с превозното средство – мотокарите могат да бъдат опасни, ако не се работи внимателно. Не използвайте мотокара за нещо различно от неговото основно предназначение – независимо от ситуацията и необходимостта.

 

Това бяха десетте най-често срещани грешки при работа с мотокар и нашите съвети. Тъй като на няколко места в статията споменахме необходимостта от специализирана фирма, предоставяща сервизни услуги, ще ви представим „Кари-М 87“ ЕООД, която е с дългогодишен опит в търговията, сервиза и рециклирането на складова и подемно-транспортна техника на марките Crown, Linde, Bt, Nissan и други. Част от услугите, които компанията предлага на своите клиенти са техническо обслужване, профилактика, поддръжка, ремонт и рециклиране на всички видове мотокари, електрокари, газокари и други. Налице са и опции за наем, както и обратно изкупуване. Може да се възползвате и от специални индивидуални абонаменти планове, които са с доста благоприятни условия. Тези планове включват всички дейности, които са необходими за техническото обслужване на машините.

Имате въпроси? Искате да получите професионално съдействие и съвети? Трябва да ремонтирате мотокара, но не знаете на кого да се доверите? Екипът на „Кари-М 87“ ЕООД е винаги на разположение. Не се колебайте. Свържете се с нас чрез формата за контакти в сайта или на посочените телефонни номера. Очакваме ви!



Получавай редовни ОТСТЪПКИ за твоите поръчки

ЗАРЕЖДА . . .

Като се абонирате за тази оферта, вие се съгласявате да получавате маркетингови съобщения по имейл. Правила и условия