Crown – подемно-транспортна техника за всяка нужда

crown - подемно-транспортна техника за всяка нужда

Ако търсите подемно-транспортна техника, която е изработена от висок клас материали, притежава внедрени технологии от ново поколение и може да гарантира дълъг период на експлоатация, то световно разпознаваемата марка Crown е правилният избор. Поради тази причина решихме да ви разкажем повече както за производителя, така и за умните решения за бизнес, които оптимизират работните процеси. Нека започнем с фирмената история на гиганта.

 

Какво трябва да знаете за Crown?

От навлизането си в индустрията през 1960 г., Crown си спечели репутацията на водещ иноватор в оборудването за мотокари и подемно-транспортна техника от световна класа. Компанията проектира, произвежда, разпространява, обслужва и поддържа машини, които предоставят на клиентите превъзходна стойност. Важно е да отбележим факта, че Crown проектира и произвежда до 85 процента от компонентите на мотокара, включително важни части като двигатели, задвижващи агрегати, електронни модули и други.

Що се отнася до мотокарите, всичко е свързано с преживяванията. С фокус към оператора, дизайните на Crown, ориентирани към човека, са създадени, за да подобрят производителността, комфорта и безопасността. Подходът на Crown към дизайна на индустриални продукти се основава на усъвършенствани идеи за производителността, безопасността и продължителността на живота на машините. Отдадеността на проучването на взаимоотношенията между хората и мотокарите произвежда мотокари, които се проектират с най-висок капацитет и скорост. Към днешна дата Crown има обширна глобална мрежа за производство, продажби и услуги и успява да отговори на нуждите на клиентите си  навсякъде и по всяко време.

 

Продуктова гама на Crown

Продуктовата гама на Crown включва огромно разнообразие от модели подемно-транспортна техника, които могат да задоволят всяка потребност и необходимост. Моделите са разпределени в различни серии в зависимост от приложенията и техническите данни. Смело можем да заявим, че всички мотокари с марка Crown осигуряват дългосрочна стойност и увереността да знаете, че сте избрали правилното решение за вашия бизнес. Подробна информация за продуктите на Crown може да получите като се свържете с екипа на „Кари-М 87“ ЕООД, който ще ви консултира напълно безплатно. Нашата основна дейност е търговия, сервиз и рециклиране на подемно-транспортна и складова техника на Crown, както и на други известни марки като Linde, Bt, Toyota и Nissan. Предлагаме на нашите клиенти техническо обслужване, профилактика, поддръжка, ремонт и рециклиране на всички видове мотокари, електрокари и газокари. Предоставяме възможности за наем и обратно изкупуване. Искате най-доброто и рационално решение за оптимизиране на вашите складови пространства? Ние ще се погрижим! Изберете „Кари-М 87“ ЕООД.Получавай редовни ОТСТЪПКИ за твоите поръчки

ЗАРЕЖДА . . .

Като се абонирате за тази оферта, вие се съгласявате да получавате маркетингови съобщения по имейл. Правила и условия